Monitorer til fleksible
engangsendoskoper

Én monitor flere muligheder

Ambu® aView™ 2 Advance monitor til vores samlede fleksible engangs-endoskopplatform. Den leverer fremragende billeder og funktioner og hjælper dig med at udføre en bred vifte af endoskopiprocedurer på tværs af kliniske specialer. Du skal kun forholde dig til én leverandør, som du kan stole på leverer. 

Ambu® aView 2 Advance 
Bærbar fuld-HD 12,8” skærm i høj kvalitet designet til at hjælpe dig med at holde fokus på dine patienter


Se produkt

aCart™ Compact
En moderne, mobil arbejdsstation til endoskopiske procedurer i forskellige kliniske miljøer

 

Se produkt

aCart™ Plus
En robust, bekvem arbejdsstation til bronkoskopiafsnit og andre endoskopiafsnit

Se produkt

Ambu aScope - fleksibel
engangs-endoskopplatform

Værdi på tværs af flere kliniske områder

Den bærbare full-HD aView 2 Advance monitor i høj kvalitet giver dig mulighed for at standardisere på tværs af en lang række kliniske specialer.
Tilgængelig til en rimelig investering.

aView 2 Advance kan bruges til en række endoskopiprocedurer til engangsbrug på dit hospital, herunder fleksibel laryngoskopi, bronkoskopi og cystoskopi

.

 

En leverandør du kan stole på

Ambu er verdens største leverandør af endoskoper til engangsbrug. I 2009 lancerede vi verdens første fleksible bronchoskop til engangsbrug, Ambu® aScope™.

I dag bruges over 650.000 af vores engangsendoskoper på mere end 3.800 hospitaler*. AView 2 Advance monitor er fuldt kompatibel med en bred portefølje af Ambu engangsendoskoper til pulmonologi, ENT og urologi.

*Tallene er fra April 2019 – March 2020

Drag fordel af effektiviteten ved engangsbrug

Ambu aScope endoskopplatformen til engangsbrug giver dig mulighed for at skære ned på omkostninger forbundet med genanvendelige endoskoper, såsom rengøringsmateriel, vedligeholdelse og reparationer (og de tilknyttede langvarige servicekontrakter). 

Faktisk kan der være penge at spare for dit hospital som helhed, fordi det forbedrer din arbejdsgang og reducerer den tid og omkostninger, der er nødvendige for at rengøre genanvendelige endoskoper. Der vil altid være omkostningsgennemsigtighed ved brug af aScope engangsendoskoper.

Fremtidssikret platform forlænger levetidsværdien

Med aView 2 Advance monitoren kan du opgradere for at drage fordel af de nyeste billedfunktioner, avancerede funktioner og fremtidige Ambu innovationer. Reparationsmuligheder er tilgængelige for at hjælpe med at forlænge investeringens levetid, hvis der skulle opstå et uventet problem.

Lær mere om aView 2 Advance, vores bærbare fuld-HD 12,8” skærm i høj kvalitet designet til at hjælpe dig med at holde fokus på dine patienter.

Gå til produkt

keyboard_arrow_up