Procedurer

Ambus visualiseringsudstyr kan anvendes til et bredt udvalg af luftvejsprocedurer

Intubation

Kliniske studier dokumenterer fordelene ved at tilføje avanceret visualiseringsudstyr til værktøjskassen til håndtering af luftveje. aScope 4 Broncho og King Vision er det ideelle valg til alle typer intubation.

Få mere at vide

Enlungeventilation

For at løse udfordringerne ved korrekt anlæggelse og positionering af dobbeltlumentuber eller endobronkiale blokkere anbefales visuel vejledning som god klinisk praksis. VivaSight-porteføljen gør ELV hurtig og effektiv og øger patientsikkerheden.

Få mere at vide

Håndtering af lungesekret

En af de mest almindelige anvendelser af bronkoskopi på intensivafdelingen er håndtering af tilbageholdte lungesekreter og atelektase. Visuel vejledning ved hjælp af aScope 4 Broncho Large sikrer en effektiv og sikker fjernelse af lungesekret uden risiko for beskadigelse af bronkieslimhinden.

Få mere at vide

BAL og BL

Kritisk syge patienter på mekanisk ventilation står over for en række risici under indlæggelsen på intensivafdelingen.
BAL er en fremragende procedure til rettidig og nøjagtig diagnosticering. Men har du altid øjeblikkelig adgang til et fleksibelt bronkoskop, når der er brug for det?

Få mere at vide

PDT

Bronkoskopisk vejledning under PDT øger patientsikkerheden. aScope 4 Broncho har klare økonomiske fordele, da det eliminerer alle de reparationsudgifter, der normalt er forbundet med brug af bronkoskoper til PDT. Den eliminerer også risikoen for krydskontaminering.

Få mere at vide

Træning

Begrænset adgang til at træne færdigheder i intubation og bronkoskopi er en udfordring pga. mangel på udstyr og frygt for at beskadige dyre skopsystemer. Med aScope 4 Broncho behøver du ikke længere at bekymre dig om, at du lægger beslag på udstyr, eller om dyre reparationer og rengøring.

Få mere at vide

keyboard_arrow_up