Énlungeventilation

Tager visualisering til et nyt niveau

Visualisering for god klinisk praksis
inden for énlungeventilation

Korrekt anlæggelse og positionering af en dobbeltlumentube (DLT) eller en endobronkial blokker (EBB) kan være en udfordring. Fejlpositionering fra begyndelse eller efterfølgende forskydning er ikke ualmindeligt, og visuel bekræftelse af den korrekte position anbefales som god klinisk praksis.

Visualisering under énlungeventilation øger patientsikkerheden

Ambus portefølje for énlungeventilation (ELV) strømliner processen for anlæggelse af dobbeltlumentuber og bronkiale blokkere, fordi man har visuel kontrol under hele proceduren.

 

En strømlinet måde at foretage énlungeventilation på

VivaSight-DL med integreret højopløseligt kamera gør anlæggelse af dobbeltlumentuben hurtigt og effektivt. Kontinuerlig visuel monitorering under hele proceduren giver en klinisk fordel og øger patientsikkerheden. VivaSight-DL kan anvendes til de fleste venstre- og højresidige thoraxkirurgiske procedurer nøjagtig ligesom enhver anden venstresidig DLT.

Fejlpositionering og forskydning kan påvises straks og korrigeres med det videobillede, der vises i realtid til Ambu® aView™ monitoren.

VivaSight porteføljen omfatter også VivaSight-SL, en enkeltlumentube med integreret kamera, samt endobronkialblokkeren, VivaSight-EB.

Monitor med høj skærmopløsning

aScope 4 Broncho og VivaSight endoskoperne kan begge tilsluttes til Ambu® aView™ monitoren, som starter op inden for sekunder og er intuitiv at anvende.

Se produkt

aScope 4 Broncho forenkler intubation og forbedrer patientsikkerheden

aScope 4 Broncho Slim forenkler bronkoskopi under anlæggelse og monitorering af en dobbeltlumentube og en bronkial blokker. Det er ideelt, hver gang der er behov for bronkoskopisk vejledning som led i ELV-procedurer.

aScope 4 Broncho Slim er et engangsbronkoskop af høj kvalitet, der eliminerer behovet for komplekse rengøringsprocedurer og minimerer risikoen for krydsinfektion, hvilket forbedrer patientsikkerheden og arbejdsgangene.

aScope 4 Broncho Slim's lette og ergonomiske design gør det behageligt og let at bruge. Den høje bøjelighed og præcise spidsbevægelse muliggør jævn og ubesværet navigering med henblik på korrekt anlæggelse af tuben og bekræftelse af dens position.

Klart udsyn

Når det er tilsluttet til den bærbare aView monitor, giver aScope 4 Broncho Slim tydelige, skarpe billeder, og adaptiv lysstyring, så der er klart udsyn til anlæggelse og kontrol af en DLT- og EBB-positionering.

 

Seks gode grunde til at anvende Ambus portefølje til
énlungeventilation

Visuel monitorering

Hurtig og sikker ELV med visuel monitorering i realtid under anlæggelsen og under hele proceduren.

Anlæggelse og positionering

Løs de nuværende udfordringer i forbindelse med anlæggelse og positionering af SLV, som for eksempel behovet for justering af positionen under intubation og under indgreb

Forbedrer patientsikkerheden

Forbedrer patientsikkerheden, da forkert anlæggelse er let at opdage og kan korrigeres straks.

Hurtig og effektiv

Gør lungeisolation hurtig og effektiv, da det nedsætter den tid, der er nødvendig til intubation og visuel bekræftelse under og efter intubation.

Sikkerhed og tryghed

Giver anæstesilægen sikkerhed og tryghed.

Ingen krydskontaminering

Skopet er sterilt og til engangsbrug og derved uden risiko for krydsinfektion.

keyboard_arrow_up