Træning

Fremragende mulighed for træning og undervisning

Træning af færdigheder i intubation og bronkoskopi

I dag er begrænset adgang til at træne færdigheder i intubation og bronkoskopi en overordnet udfordring pga. mangel på udstyr og frygt for at beskadige dyre skopsystemer.

Træning er helt afgørende

Mangel på træning i anvendelse af udstyr blev betragtet som en vigtig årsag eller bidragende faktor til dårlige patientresultater i den 4. nationale revisionsrapport, der blev udfærdiget i Storbritannien i 2011.1

Rapporten konkluderede yderligere, at styrkelse af personalets færdigheder i intubation og bronkoskopi kan give bedre patientsikkerhed. 

Det ideelle skop til træning i intubation og bronkoskopi

Som fleksibelt engangsbronkoskop giver aScope 4 Broncho lettere adgang til og indøvning af færdigheder i fleksibel intubation og bronkoskopi, uden at læger behøver at være bange for at beskadige et dyrt genanvendeligt skop.

aScope 4 Broncho tilbyder samme egenskaber og fordele som konventionelle bronkoskopsystemer. Arbejdskanalen og de tre forskellige størrelsesvalg giver mulighed for træning og undervisning i et bredt udvalg af bronkoskopiske procedurer.

Og når træningen er gennemført, kasseres bronkoskopet simpelthen uden bekymring om dyre reparationer, rengøring og genbehandling.

Højopløselig monitor

Ambu® aView™ er en bærbar højopløselig monitor, der er kompatibel med alle Ambus engangsskoper og tuber til enlungeventilation.

De tydelige billeder i høj opløsning gør det nemt at navigere og at identificere anatomiske orienteringspunkter. Sammen med aScope 4 Broncho tilbyder aView en god farvegengivelse, som afspejler lungevævenes farver.

Brugergrænsefladen er intuitiv at anvende og gør det muligt at gemme billeder og videoer til senere reference og evaluering.

Se aView Monitor

 

Kildehenvisninger

  1. 4th National Audit Project of The Royal College of Anaesthetists og The Difficult Airway Society. Major complications of airway management in the United Kingdom Report and findings March 2011, Section 2, Clinical reviews
keyboard_arrow_up