Ambu® aScope 4 Cysto

aScope 4 Cysto er et fleksibelt engangsendoskop, der giver dig mulighed for at få styr på din tidsplan og være mere produktiv – uden at gå på kompromis med kvaliteten i dit arbejde. 

Tre måder aScope 4 Cysto kan hjælpe dig med at øge produktiviteten

Engangs aScope 4 Cysto kan hjælpe dig med at forenkle dit kliniske arbejdsflow, frigøre ressourcer og  behandle flere patienter fordi du:

Altid have et nyt og sterilt cystoscope klar til brug lige fra pakningen

Behøver aldrig ombooke procedurer fordi et scope er til vask eller til reparation

Reducerer tid og omkostninger forbundet med rengøring

En enkel procedure med aScope 4 Cysto-løsningen

Altid til rådighed

aScope 4 Cysto-løsningen til engangsbrug er nem at tage med dig - hvor som helst og når som helst, du har brug for det. Cystoskopet og Ambu® aView™ 2 Advance-monitoren er lette, bærbare og nemme at konfigurere. Du kan placere HD-monitoren et passende sted, tage billeder og optage videoer og gennemgå resultaterne senere med patienten eller kollegerne.

Fremragende billedbehandling

Når du kombinerer det nye Ambu® aScope™ 4 Cysto til engangsbrug med den bærbare 12,8" HD Ambu® aView™ 2 Advance-monitor, får du klare og skarpe billeder hver gang. Da cystoskopet er til engangsbrug, er der ingen slitage og ingen forringelse af billedkvaliteten. 

Få mere at vide om aView 2 Advance
Få mere at vide om aScope 4 Cysto

FDA-nyhedsbrev om infektioner i forbindelse med genanvendelige urologiske endoskoper

FDA (U.S. Food and Drug Administration) undersøger adskillige rapporter om medicinsk udstyr (MDR'er), der beskriver patientinfektioner og andre mulige kontamineringsproblemer, der kan være forbundet med genbehandlede urologiske endoskoper.

Læs hele rapporten her

Få en mere effektiv arbejdsgang

Ambu® aScope ™ 4 Cysto giver dig klare og skarpe billeder og manøvredygtighed, som ikke forringes over tid, da du får et helt nyt cystoskop til hver procedure

Lær om fordelene, design, tekniske specifikationer, download datablade og brochurer, og find ud af, hvordan du kan prøve produktet på din afdeling.

Se mere om produktet

Hvordan vurderer urologer aScope™ 4 Cysto?

Indledende evalueringer er yderst positive

aScopeTM 4 Cysto blev indkøbt af over 100 hospitaler i hele USA på mindre end 150 dage, siden frigivelsen i marts. Vi bad 31 urologer på 12 af disse hospitaler om at evaluere vores nye cystoskop til engangsbrug efter udførelse af procedurer.

Denne rapport opsummerer deres meget positive evalueringer af:

  • Generel performance 
  • Billedkvalitet
  • Bøjegraden på tippen af skopet

De positive og lovende indledende kliniske evalueringer antyder betydelige fordele ved at adoptere en cystoskopiløsning til engangsbrug.

Download rapport

Videnskabelige konferenceplakater

Disse ikke-peer-reviewed plakater, udviklet af Ambu og distribueret på EUGA 2020, giver et hurtigt overblik over urologers bekymringer, når det kommer til genanvendelige cystoskoper, og hvordan de synes om alternativet til engangsbrug. 

EUGA
Undersøgelsesresultater:
Markedsparathed
Europæiske urologer viste interesse for at konvertere fra konventionelle genanvendelige cystoskoper til engangsskoper. 
Se plakat

EUGA
Undersøgelsesresultater:
Krydskontaminering
Næsten halvdelen af de 105 adspurgte urologer var bekymrede over patient-relateret krydskontaminering knyttet til genanvendelige cystoskoper. 
Se plakat

EUGA
Undersøgelsesresultater:
Flaskehalse 
89 af de 105 involverede urologer rapporterede, at de skulle vente på, at cystoskoper blev tilgængelige, og flertallet rapporterede også en forringelse af billedkvalitet og/eller manøvredygtighed.
Se plakat

UAA
Genanvendeligt cystoskopproblem i Japan.
De fleste af de 53 undersøgte japanske urologer havde oplevet problemer med rengøring af skoper, og næsten en tredjedel havde oplevet tilgængelighedsproblemer.
Se plakat

De første tre plakater ovenfor er baseret på en undersøgelse foretaget blandt 105 urologer fordelt jævnt i Storbritannien, Tyskland og Frankrig. Plakat 4 undersøgte 53 japanske urologer. De var en del af programmet på EUGA 2020 og UAA 2020.

ISPOR
Plakat: Cystoskopi-relaterede bivirkninger Tematiseringsanalyse: Mest almindelige bivirkninger relateret til patientinfektion og positive mikrobiologiske tests
Se plakat

Om Ambu

Fokus på engangsendoskopi resulterer i topkvalitet

I 2009 lancerede Ambu verdens første fleksible engangsendoskop, Ambu® aScope, og i dag anvendes mere end 600.000 af vores engangsendoskoper på mere end 3500 hospitaler. aScope 4 Cysto bygger videre på de forløbne 10 års ekspertise og know-how.

De yderst kompetente medarbejdere på vores avancerede produktionsanlæg ved, hvordan man fremstiller engangsendoskoper af høj kvalitet, og ca. 20 procent af vores samlede omsætning kanaliseres tilbage til forskning og udvikling.

Vi har et stærkt fokus på innovation inden for engangsudstyr og samarbejder tæt med sundhedspersonale, der rådgiver os og er med til at udvikle vores produkter, for at sikre en konstant kvalitet i vores innovation.

keyboard_arrow_up