Overtag styringen af din tidsplan, og bliv mere produktiv

Ambu® aScope 4 Cysto

Ambu aScope 4 Cysto er et sterilt, fleksibelt engangsendoskop, der hjælper dig med at være mere produktiv – uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit arbejde.

SE PRODUKT

Tre måder, hvorpå aScope 4 Cysto hjælper dig med at øge produktiviteten

aScope 4 Cysto til engangsbrug hjælper dig med at forenkle din kliniske arbejdsgang, frigøre ressourcer og behandle flere patienter, fordi:

Du altid har et nyt, sterilt cystoskop klar til brug direkte fra pakken

Det aldrig er nødvendigt at omlægge procedurer på grund af endoskoper, der skal rengøres eller er til reparation

Du sparer tid og omkostninger i forbindelse med rengøring

Få en mere effektiv arbejdsgang

Ambu aScope 4 Cysto giver dig klare og skarpe billeder og manøvredygtighed, som ikke forringes over tid, da du får et helt nyt cystoskop til hver procedure

Lær om fordelene, design, tekniske specifikationer, download datablade og brochurer, og find ud af, hvordan du kan prøve produktet på din afdeling.

Se mere om produktet

En enkel procedure med aScope 4 Cysto-løsningen

Altid til rådighed

aScope 4 Cysto-løsningen til engangsbrug er nem at tage med dig - hvor som helst og når som helst, du har brug for det. Cystoskopet og Ambu® aView™ 2 Advance-monitoren er lette, bærbare og nemme at konfigurere. Du kan placere HD-monitoren et passende sted, tage billeder og optage videoer og gennemgå resultaterne senere med patienten eller kollegerne.

Fremragende billedbehandling

Når du kombinerer det nye Ambu® aScope™ 4 Cysto til engangsbrug med den bærbare 12,8" HD Ambu® aView™ 2 Advance-monitor, får du klare og skarpe billeder hver gang. Da cystoskopet er til engangsbrug, er der ingen slitage og ingen forringelse af billedkvaliteten. 

Få mere at vide om aView 2 Advance
Få mere at vide om aScope 4 Cysto

keyboard_arrow_up