Bæredygtighed

Hos Ambu er vi dybt engagerede i bæredygtighed gennem vores forretningsstrategi og virksomhedsværdier samt gennem vores engagement i FN’s Global Compact.

Ambus engagement for bæredygtighed

Ambu er en virksomhed med 80+ års erfaring med visionen om at redde liv og forbedre patientplejen. I løbet af de seneste år har vi været på en rejse for at levere de bedste produkter til vores kunder og i sidste ende patienter over hele verden. Ambu har altid fokuseret på bæredygtighed med det formål at skabe reel værdi for samfundet som helhed gennem virksomhedens produkter og gennem engagement i bæredygtighed baseret på principperne i FN’s Global Compact-initiativ og til fuld støtte for FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling (SDG'erne).

Vi arbejder med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling

Som underskriver af FN’s Global Compact arbejder vi med de fire principper om menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption og bidrager til FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Vores primære bidrag er til "Sundhed og trivsel", "Ligestilling mellem kønnene", "Bæredygtig energi", "Anstændige jobs og økonomisk vækst", "Ansvarligt forbrug og produktion" og "Klimaindsats" (SDG 3, 5, 7, 8,12 og 13).

Læs mere om bæredygtighed hos Ambu

 

Miljøpåvirkning
Som global leverandør af medicinsk udstyr til engangsbrug og den største leverandør af innovative engangsendoskoper føler Ambu et ansvar for at bane vejen med bæredygtig praksis og bæredygtige mål.

Læs om vores miljøpåvirkning

 

Bæredygtighed
Hvis du vil læse mere om vores indsats, strategi, politik og forretningsetik i forbindelse med bæredygtighed, kan du besøge vores koncern websted ambu.com.

Læs mere

Læs vores seneste bæredygtighedsrapport

Download vores seneste bæredygtighedsrapport, og få mere at vide om vores tilgang til bæredygtighed og vores initiativer.

Download rapport

keyboard_arrow_up