Vi er Ambu

Vi er 4500 dedikerede mennesker.
Vores vision: At redde liv og forbedre patientpleje.
Vores mission: At forsyne vores kunder med innovative løsninger, der optimerer arbejdsgange, reducerer udgifter og giver bedre patientpleje.

Afdækning af engangsudstyrs kvaliteter

Millioner af patienter og sundhedspersonale over hele verden sætter deres lid til vores produkters funktion og ydeevne. Vi er dedikerede til at forbedre patientsikkerheden og fast besluttede på at fremme engangsudstyr.

Vores indsats manifesterer sig i alt fra tidlige opfindelser som genoplivningsposen Ambu Bag™ og de legendariske BlueSensor™-elektroder til vores seneste milepæle såsom aScope™ endoskopet – verdens første fleksible engangsvideoskop. Vores engagement i at udvikle nye ideer og fremragende service til vores kunder har gjort Ambu til en af verdens mest anerkendte medicinalvirksomheder. 

Ambu er noteret på NASDAQ OMX København. 

Vores topkompetenceområder

Siden 1937 har banebrydende ideer været drivkraften bag vores arbejde for at gøre effektive sundhedsløsninger til en realitet. Det er det, vi skaber inden for vores tre topkompetenceområder.

Visualisering

Vellykket luftvejshåndtering kan gøre forskellen mellem liv og død. Hvad enten det drejer sig om rutinemæssige eller vanskelige luftveje, en procedure med enlungeventilation eller en bronkoskopi på intensivafdelingen, medvirker hvert eneste af vores nye generation af visualiseringsudstyr til engangsbrug til, at det kan lykkes for klinikeren. 

Anæstesi

Med den innovative udvikling af den første selvoppustelige ventilationspose, "Ambu-posen" eller ''Rubens-ballon'', i 1956 ændrede Ambu historien for redning af menneskeliv. I dag – mere end et halvt århundrede senere – er vi fortsat dedikerede til at udvikle innovative produkter, der er med til at redde liv og lette arbejdsgange og hverdagen for anæstesilæger til gavn for patienterne.

Patientmonitorering og diagnostik

I 1971 erkendte den danske ingeniør Jan Rasmussen, at der var et behov for at opnå pålideligt signal og sporing fra biosignaler. Siden da har vi været førende indenfor design og udvikling af engangselektroder i høj kvalitet til nøjagtig diagnosticering. Ambu tilbyder et komplet sortiment af elektroder til forskellige anvendelsesområder, der imødekommer dine behov.

Vores lokaliteter

Ambus hovedsæde ligger i Ballerup uden for København. Kortet viser i hvilke lande vi har produktion, forskning og udvikling, distribution og direkte salg.

Ambu i tal

(finansår 2019/20)

3567 mio.

Samlet omsætning (DKK)

26%

organisk vækst

84

år i branchen

4500

Medarbejdere

Det, vi tror på

Vores slogan "Ideas that work for life" er ikke blot ord, men gennemsyrer alt, hvad vi gør.

Ideas

Fintuning af de ideer, vi får via vores fremragende samarbejde med sundhedspersonale verden over

Work

Afdæking af kvaliteterne ved engangsudstyr, der gør en virkelig forskel i dit daglige arbejde

Life

Engagerer dig i en tæt relation med vidensdeling med nye ideer som formål.

Vores værdier

Der er tre nøgleværdier, der udgør kernestyrkerne hos Ambu. Ved at styre normerne for vores virksomhedskultur og hvordan vi træffer beslutninger, afspejler de det bedste af, hvem vi er på Ambu. 

Hurtige resultater

Vi fokuserer på resultater og muliggør hurtig decentral beslutningstagning.

Samarbejde

Den måde, vi arbejder på, er baseret på stærkt samarbejde, tillid og inklusivitet.

Integritet

Ærlighed, tillid og integritet leder os til at gøre det rigtigt for mennesker og resten af verden.

keyboard_arrow_up