FOREVER FORWARD

Vi udnytter potentialet ved engangsudstyr

Millioner af patienter og sundhedspersonale verden over er afhængige af vores produkters funktionalitet og ydelse. Vores indsats manifesterer sig i alt fra tidlige opfindelser som genoplivningsposen Ambu Bag og de legendariske BlueSensor™ elektroder til vores seneste milepæle som aScope endoskopet – verdens første fleksible videoskop til engangsbrug.  Vi er nu den største og mest innovative virksomhed inden for engangsendoskopi i verden.

Ambu er noteret på NASDAQ OMX Copenhagen.

Førende inden for engangsendoskopi

Den største

I år har vi solgt mere end 1,5 millioner engangsendoskoper, hvilket er mere end alle andre engangsendoskopi-firmaer tilsammen.

Det mest omfattende udbud af innovative endoskoper til engangsbrug

Vi tilbyder løsninger til pulmonologi, otorhinolaryngologi, gastroenterologi og urologi med et smart, funktionelt design. I 2021 blev Ambu® aScope™ 4 Cysto og Ambu® aScope™ Duodeno anerkendt med Red Dot Award for Product Design. Sidstnævnte produkt vandt også deres Innovative Products-pris. Ambu® aScope™ 4 Broncho Sampler Set vandt Danish Design Award i 2021.

Det mest innovative firma indenfor engangsudstyr

Vi har det største team i verden med over 450 dedikerede ingeniører i vores R&D-team, som forsker inden for engangsbrug.

I 2021 udnævnte Frost & Sullivan os til det mest innovative endoskopfirma, og i 2022 sluttede vi os til Fast Companys liste over verdens top 10 mest innovative virksomheder inden for medicinsk udstyr.

Ambu har været i hurtig vækst i mere end 80 år


Innovation i et utroligt tempo
Optimering af arbejdsgange og omkostninger i sundhedssektoren
I vækst - over 4.500 mennesker, der er dedikeret til at forbedre patientplejen og redde liv

og vi er kun lige begyndt.

Vores topkompetenceområder

Siden 1937 har banebrydende ideer været drivkraften bag vores arbejde for at gøre effektive sundhedsløsninger til en realitet. Det er det, vi skaber inden for vores tre topkompetenceområder.

Visualisering

Vellykket luftvejshåndtering kan gøre forskellen mellem liv og død. Hvad enten det drejer sig om rutinemæssige eller vanskelige luftveje, en procedure med enlungeventilation eller en bronkoskopi på intensivafdelingen, medvirker hvert eneste af vores nye generation af visualiseringsudstyr til engangsbrug til, at det kan lykkes for klinikeren. 

Anæstesi

Med den innovative udvikling af den første selvoppustelige ventilationspose, "Ambu-posen" eller ''Rubens-ballon'', i 1956 ændrede Ambu historien for redning af menneskeliv. I dag – mere end et halvt århundrede senere – er vi fortsat dedikerede til at udvikle innovative produkter, der er med til at redde liv og lette arbejdsgange og hverdagen for anæstesilæger til gavn for patienterne.

Patientmonitorering og diagnostik

I 1971 erkendte den danske ingeniør Jan Rasmussen, at der var et behov for at opnå pålideligt signal og sporing fra biosignaler. Siden da har vi været førende indenfor design og udvikling af engangselektroder i høj kvalitet til nøjagtig diagnosticering. Ambu tilbyder et komplet sortiment af elektroder til forskellige anvendelsesområder, der imødekommer dine behov.

Vores lokaliteter

Ambus hovedsæde ligger i Ballerup uden for København. Kortet viser i hvilke lande vi har produktion, forskning og udvikling, distribution og direkte salg.

Ambu i tal

(finansår 2019/20)

3567 mio.

Samlet omsætning (DKK)

26%

organisk vækst

84

år i branchen

4500

Medarbejdere

Vores værdier

Der er tre nøgleværdier, der udgør kernestyrkerne hos Ambu. Ved at styre normerne for vores virksomhedskultur og hvordan vi træffer beslutninger, afspejler de det bedste af, hvem vi er på Ambu. 

Hurtige resultater

Vi fokuserer på resultater og muliggør hurtig decentral beslutningstagning.

Samarbejde

Den måde, vi arbejder på, er baseret på stærkt samarbejde, tillid og inklusivitet.

Integritet

Ærlighed, tillid og integritet leder os til at gøre det rigtigt for mennesker og resten af verden.

keyboard_arrow_up