ØNH/Otorhinolaryngologi

Ambu tilbyder rhinolaryngoskoper til engangsbrug med billeder af høj kvalitet, flere valgmuligheder for konnektivitet for den ambulante klinik og nem transport, til når du tilkaldes til en konsultation.

Vær mere produktiv - hvor end dit arbejde fører dig hen

aScope 4 RhinoLaryngo endoskoper hjælper dig med at udføre procedurer med sikker hånd, dokumentere dem med lethed og strømline din arbejdsgang.

Ambu® aScope™ 4 Broncho Regular 5.0/2.2 engangsbronkoskop

Ambu® aScope 4 RhinoLaryngo Slim
Et fremragende valg til nasal endoskopi og laryngoskopi


Se produkt

Ambu® aScope™ 4 Broncho Regular 5.0/2.2 engangsbronkoskop

Ambu® aScope 4 RhinoLaryngo Intervention
Et fremragende valg til terapeutiske procedurer


Se produkt

Undersøgelse viser positiv effekt af aScope 4 Rhinolaryngo

Oplever reduceret belastning

En undersøgelse præsenteret på Årsmødet i Dansk Selskab for Øre-, Hoved- og Nakkekirurgi viste, at ØNH-personale oplevede, at aScope 4 RhinoLaryngo reducerede den organisatoriske byrde betydeligt, når de gennemførte konsultationsprocedurer i akutmodtagelsen.

To nøglefaktorer

  • Med aScope RhinoLaryngo til engangsbrug er der ingen forringelse, fordi du får et nyt omfang til hver procedure.
  • Evnen til at optage billeder og videoer kan lette en bedre kommunikation mellem klinikeren og patienten samt klinikeren og deres kollegaer.

Se one-pager

Fortrinlig opsætning, mere praktisk, omkostningsminimerende

En patientundersøgelse og omkostningsanalyse, der er offentliggjort i tidsskriftet Investigative Otolaryngology, har vist, at aScope RhinoLaryngo til engangsbrug fint tåler sammenligning med genanvendelige rhinolaryngoskoper.

Rhinolaryngoskoper til engangsbrug er et alternativ til genanvendelige systemer. Et studie udført af Walczak et al., 2020 vurderede, at aScope 4 RhinoLaryngo Slim samlet set var bedre end genanvendelige rhinolaryngoskoper, og man nåede frem til følgende konklusioner om engangsløsningen:


  • Vurderet som havende en fortrinlig opsætning med hensyn til opsætningsvenlighed sammenlignet med genanvendelige rhinolaryngoskoper og en bedre vurdering samlet set.
     
  • Mere praktisk sammenlignet med genanvendelige rhinolaryngoskoper med hensyn til anskaffelse, transport og bortskaffelse af skopet på hospitalet.
     
  • Omkostningsminimerende sammenlignet med genanvendelige rhinolaryngoskoper til hospitalsundersøgelser. aScope RhinoLaryngo: Et omkostningsminimerende alternativ til hospitalsundersøgelser.

Gå til studie (PDF)

Download resumé

97% af fleksible ENT-endoskopiprocedurer udføres tilfredsstillende

Hvordan vurderer otorhinolaryngologer Ambu® aScope ™ 4 RhinoLaryngo Slim?

I en nylig undersøgelse blev 117 otorhinolaryngologer fra otte forskellige lande opfordret til at bruge engangsskopet på patienter, der allerede var planlagt til endoskopisk ØNH-procedurer, herunder nasal endoskopi, laryngoskopi og faryngoskopi. Umiddelbart efter proceduren udfyldte deltagerne en formular omkring performance og brugervenlighed. Størstedelen af procedurerne blev udført tilfredsstillende.

Positiv manøvredygtighed, billede og funktionalitet
Derudover udtrykte lægerne positive meninger om skopets manøvredygtighed og billedkvalitet, hvilket kunne eliminere potentielle problemer med hensyn til tilgængelighed, behovet for genbehandling og risikoen for krydskontaminering. Billedkvaliteten blev vurderet ved hjælp af Ambu aView monitoren. Selvom resultaterne var positive, kunne man forvente et endnu bedre resultat med den nye Ambu aView 2 Advance monitor.


Læs den komplette white paper for at få alle detaljerne eller download abstrakt for en hurtig oversigt.

Download white paper         Download abstrakt

 

The Ambu® aScope™ 4 Broncho Regular 5.0/2.2 single-use bronchoscope

Havde du brug for at ændre til dit sædvanlige genanvendelige skop?

I alt 262 procedurer (> 97%) blev udført tilfredsstillende med engangsskopet. I otte procedurer (<3%) havde lægen brug for at vende tilbage til deres sædvanlige genanvendelige skop.

7 måder, hvorpå aScope 4 RhinoLaryngo kan hjælpe dig med at være mere produktiv

Få mere at vide

Procedurer

Ambus engangsendoskoper kan anvendes til en lang række procedurer, herunder nasal endoskopi, fleksibel laryngoskopi og terapeutiske procedurer.

Fleksibel laryngoskopi
Engangsløsningen aScope 4 RhinoLaryngo er klar til brug, når som helst du har brug for det, og den hjælper dig med at være mere produktiv både i ambulatoriet og ved hospitalsundersøgelser.

Læs mere

Ambulant biopsi
Der er en måde at undgå de risici, omkostninger og tidskrævende praksisser, der er forbundet med standardmetoderne til foretagelse af biopsier. Få mere at vide om ambulante biopsier.

Find alternativet

Videnskabelig konferenceplakat

Biopsi i de øvre luftveje, en omkostningseffektivitetsanalyse: Ambulatorie vs. Operationsstue
En ny sundhedsøkonomisk analyse præsenteret på ISPOR viser, hvordan laryngs og pharyngs-biposier taget i et ambulant regi, kan minimere omkostninger sammenlignet med tilsvarende biopsier taget på en operationsstue. En ændring i praksis på ØNH afdeling kan forbedre patientsikkerheden ved at mindske brugen af generel anæstesi.

Se konferenceplakaten

Lær mere om aScope 4 RhinoLaryngo

Case stories

Ambu aScope 4 RhinoLaryngo i en akut ENT-klinik
Royal Liverpool og Broadgreen University Hospitals: aScope RhinoLaryngo og aView 2 Advance har gjort det muligt for klinikere at fortsætte træningen under COVID-19-pandemien med videoer og billeder af procedurer. Den nye løsning har hjulpet dem med at engagere patienter og kollegaer, øge effektiviteten og tilbyde en bedre kvalitet af pleje.
Læs case story

aScope RhinoLaryngo: En optimal løsning der altid er tilgængelig
Royal Surrey County Hospital: Hospitalets ENT-afdeling havde brug for et bærbart video-rhinolaryngoskop med en separat monitor for at hjælpe klinikere med at øge deres afstand til patienter under COVID-19-pandemien. aScope 4 RhinoLaryngo og aView 2 Advance monitor har hjulpet dem med at opfylde sikkerhedsanbefalinger med en løsning, der altid er tilgængelig.              
Læs case story

 

Udførelse af laryngoskopi under kredsløbstræning
Liverpool Heart and Chest Hospital: Storbritanniens største specialhospital inden for thoraxkirurgi samlet på ét sted havde brug for et fleksibelt, let endoskop med god billedkvalitet til diagnosticering af laryngeal obstruktion under træning. aScope RhinoLaryngo til engangsbrug gjorde det muligt for dem at åbne en ny serviceenhed.
Læs casestory

Fakta og tal

Ambu aScope ØNH-portefølje:
100 % plastneutral i Europa og Latinamerika

Et partnerskab med Plastic Bank® vil forhindre, at over 100 ton plast ender i havet. Mængden vil svare til den mængde plast, der anvendes i alle Ambus aScope-engangsprodukter i EMEA og Latinamerika i løbet af et år.
Læs mere

Ressourcer fra internettet

JAMA Network
Open er et månedligt lægevidenskabelig tidsskrift med åben adgang, som udgives af den amerikanske lægeforening 
jamanetwork.com

SpringerLink
Links til millioner af videnskabelige dokumenter
link.springer.com

QXMD
App, der tilbyder et personliggjort feed af lægevidenskabelige og videnskabelige tidsskrifter
qxmd.com

keyboard_arrow_up