Fleksibel laryngoskopi

Engangskonceptet tilbyder bekvemmelighed og effektivitet

Fleksibel laryngoskopi

Fleksibel laryngoskopi er en almindelig procedure blandt øre-næse-hals-læger til vurdering af nasal, faryngeal og laryngeal patologi, som er uundværlig i moderne ØNH-praksis1.

Ambu® aScope 4 RhinoLaryngo Slim

Det ideelle valg til fleksibel laryngoskopi

Engangsløsningen aScope 4 RhinoLaryngo er klar til brug, hvor og når som helst du har brug for det, og den hjælper dig med at være mere produktiv både i ambulatoriet og ved hospitalsundersøgelser.

Ambulant klinik

aScope 4 RhinoLaryngo og aView 2 Advance HD-monitoren kan hjælpe dig med at blive mere produktiv i ambulatoriet.

Drag fordel af effektiviteten ved engangsbrug og billeder af høj kvalitet


Ingen reprocessering eller reparationer
Engangsendoskopet fra Ambu kræver ingen reprocessering eller reparation. Bare brug det, og smid det væk. Slut med at vente på et rent endoskop.

Nem overførsel af billeddokumentation
Løsningen gør det nemt for dig at optage billeder og videoer og overføre dem til dit elektroniske patientjournalsystem.

Hospitalsundersøgelser

Når du bliver kaldt til en undersøgelse, er tiden altid afgørende. Det er vigtigt at have et rent rhinolaryngoskop, der er hurtigt og nemt at tage i brug, lige ved hånden.

Ambus aScope-løsning er altid tilgængelig

Den lette og transportable aScope 4 RhinoLaryngo og aView 2 Advance-monitor er altid klar til at tage med, når du bliver kaldt til en undersøgelse. Slut med at vente på et rent endoskop.

Transportabelt og nemt at tage i brug, når der er brug for dig

Tydelige, skarpe billeder, nemt at manøvrere

aScope 4 RhinoLaryngo Slim er et fremragende valg til fleksible laryngoskopier. Det leverer klare, skarpe billeder på den højopløselige aView 2 Advance-monitor.

Endoskopets lille udvendige diameter på 3,0 mm bidrager til at minimere ubehag for patienten under procedurer, og den præcise spidsbevægelse samt store bøjelighed gør det nemt at manøvrere endoskopet i de øvre luftveje.

Studie: Fortrinlig opsætning, mere praktisk, omkostningsminimerende

Rhinolaryngoskoper til engangsbrug er et alternativ til genanvendelige systemer. Et studie udført af Walczak et al., 20201 vurderede, at aScope 4 RhinoLaryngo Slim samlet set var bedre end genanvendelige rhinolaryngoskoper, og man nåede frem til følgende konklusioner om engangsløsningen:

  • Vurderet som havende en fortrinlig opsætning med hensyn til opsætningsvenlighed sammenlignet med genanvendelige rhinolaryngoskoper og en bedre vurdering samlet set.
     
  • Mere praktisk sammenlignet med genanvendelige rhinolaryngoskoper med hensyn til anskaffelse, transport og bortskaffelse af skopet på hospitalet.
     
  • Omkostningsminimerende sammenlignet med genanvendelige rhinolaryngoskoper til hospitalsundersøgelser. aScope RhinoLaryngo: Et omkostningsminimerende alternativ til hospitalsundersøgelser.

Gå til studie

Download resumé

Se video

Undersøgelser i akutmodtagelsen

Fleksible laryngoskopier og luftvejsundersøgelser er almindelige procedurer, der udføres som en del af undersøgelser3 i akutmodtagelsen. I meget krævende situationer og uden for normal arbejdstid, hvor der er begrænsede ressourcer til desinfektion af udstyr, er det en stor fordel at have en engangsløsning, der er let tilgængelig.

aScope 4 RhinoLaryngo er altid tilgængeligt

Ambus plug-and-play-løsning til engangsbrug giver dig mulighed for at transportere og opsætte endoskopet og monitoren hurtigt. Det endoskopiske billede vises på få sekunder, og du kan tage billeder og optage videoer til dokumentationsformål.

Videomonitoren understøtter videndeling, uddannelse og bekræftelsen af undersøgelsesresultater fra seniorlæger. Og når du er færdig, skal du blot smide produktet ud.

På grund af den lave vægt er aScope 4 RhinoLaryngo den ideelle løsning til ØNH-vogne og/eller -akuttasker. Løsningen er klar til brug med det samme og kan nemt transporteres rundt på hospitalet.

Referencer

  1. Walczak R, Arnold M, Grewal J, Yuan X, Suryadevara A, Marzouk H. Reusable vs disposable nasopharyngolaryngoscopes: Cost analysis and resident survey. Laryngoscope Investigative Otolaryngology. 2020;1–6. https://doi.org/10.1002/lio2.500
  2. Mors M, Bohr C, Fozo M, Shermetaro C. Consultation Intervention Rates for the Otolaryngology Service: A Large Metropolitan Hospital Experience. SMRJ. 2020;4(2).
  3. Choi K. et al., 2017. JAMA Otolaryngol Head Neck Surg. 2017;143(5):472-477. doi:10.1001/jamaoto.2016.4056 Published online January 5, 2017.
keyboard_arrow_up